Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Met het PuurGezond coaching traject werken aan je leefstijl

De nadruk in het traject ligt niet alleen op voeding, maar op je hele manier van leven en ook je gedachten daarbij.

We tellen geen kilocalorieën en er zijn geen weegmomenten. Belangrijker is om pure en gezonde voeding te nemen die je meer energie en een betere gezondheid op leveren.

Naast de coachsessies maak je gebruik van het boek "Slank in 8 stappen" van PuurGezond. Het is geen dieet maar iedere week pakken we één aspect van je eetpatroon aan, inclusief beweging. Zo kom je stap voor stap dichter bij een nieuwe manier van eten, bewegen en leven.

Het traject biedt ook veel ruimte voor persoonlijke invulling. Opdrachten op maat, afhankelijk van je vraag en doel. Bijvoorbeeld mindfulness, eten met aandacht, emotie eten, positief denken, meer genieten, ….

Daarnaast geef ik diverse sportlessen (beweging en sport)en Body & Mind lessen (mindset en ontspanning)

Dit traject leert je een nieuwe, PuurGezonde manier van eten en leven aan die je zeker kan blijven volhouden!

Werkt PuurGezond ook voor jou? Meer weten? Bel (06-386 5555 3) of mail (info@personalhealthcoach.nl) voor het maken van een gratis kennismaking- en informatiegesprek.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coach voor een gezonde leefstijl:
voeding - sport - mindset - ontspanning

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren