Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sporten in groepsverband met een Personal Trainer

Small Group Trainingen zijn ideaal om persoonlijk te trainen in een klein groepsverband. Het biedt een goed alternatief voor Personal Training en trainen in een kleine groep is leuker, gezelliger en het zorgt voor extra motivatie.

We sporten in een huiselijke en fijne sfeer, waarin jij je ook snel thuis zult voelen! Het is ook socialer, ‘iedereen kent elkaar’ en dat maakt het een stuk gemakkelijker om er de volgende keer weer bij te zijn, het is ‘jouw stok achter de deur’.

Elke Small Group Training wordt op maat gemaakt, geen enkele training hetzelfde is. Door veel variatie in de trainingen te brengen blijft het leuk en uitdagend. En als je het leuk vindt, blijf je gemotiveerd en houd je het langer vol! Iedere sporter kan op zijn/haar eigen niveau sporten, word persoonlijke begeleid en op een verantwoorde manier uitgedaagd.

Wil je het ook een keer proberen, meld je dan aan voor een proefles. Een proefles is altijd gratis! Opgeven kan via mail (info@personalhealthcoach.nl) of telefoon (06 386 5555 3).

Op dit moment zijn er nog een aantal trainingsmogelijkheden waaraan je mee kan doen:
Maandagavond 18.30-19.30 uur Body & Mind
Maandagavond 19.45 – 20.45 uur Bootcamp
Dinsdagochtend 09.30 – 10.30 Senioren
Dinsdagavond 18.30-19.30 uur Body Fit
Woensdagavond 19.00-20.00 uur Bootcamp
Donderdagochtend 08.30 – 09.30 BBB
Zaterdagochtend 09.30 – 10.30 uur Bootcamp
Zondagochtend 09.30 – 10.30 uur Natuuryoga (2-wekelijks)

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren