Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bootcampen met extra aandacht en begeleiding

Ik onderscheid me van de andere bootcamps doordat ik met kleine groepen werk. Hierdoor is er voldoende aandacht voor jouw persoonlijk niveau.

Het voordeel van sporten in een kleinere groep is dat je je aan elkaar kunt optrekken en elkaar kunt motiveren. Bovendien is het erg leuk om met anderen samen te trainen!

De bootcamplessen zijn in het park van Ekenstein en in de Stadshaven. Beide locaties in Appingedam, bos en stad, bieden verschillende middelen voor een uitdagende sportsessie. Daarnaast gebruik ik ook heel veel bootcampmaterialen, waardoor er specifieker en gevarieerder getraind kan worden. Daardoor is bootcampen leuker en minder eenzijdig.

Wil je een keer proberen of Small Group Bootcamp iets voor je iets? Meld je dan via het contactformulier aan voor een gratis proefles.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren