Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld

Er zijn vele mensen die de spiegel letterlijk vermijden. De aanblik van zichzelf levert negatieve emoties op.

Veel mensen hechten te veel waarde aan ideeën over gewicht en uiterlijk, dat het hun zelfbeeld negatief beïnvloedt. Er wordt vaak een innerlijke stem geactiveerd die je er ongenadig van langs geeft. “Je bent te dik”, “Je eet te veel”, “Het wordt ook nooit wat met jou!”

Dit kan verregaande gevolgen hebben. Op voedingsgebied kan dit leiden tot eetproblemen (emotie-eten en eetbuien).

Wil jij vriendelijker en minder kritisch naar jezelf zijn? De eerste stap begint bij jezelf, je eigen gedachten en gedrag. Ik kan je daarbij helpen en handvatten bieden om patronen te doorbreken.

Als jij jezelf kunt zien en jezelf kunt accepteren, dan kun je ook bewustere keuzes maken voor een leefstijl die bij jou past.

Meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via 06-38655553 of inf@personalhealthcoach.nl.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach

Voeding: afslankconsulent, coach emotie-eten
Gedrag en mindset: mindfulness cognitieve therapeut, acceptatie en commitment therapeutE

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren