Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Een nieuw eet- en beweegpatroon aanleren gaat met vallen en opstaan.

Mocht je een keer toch een zak chips of een rol koek leegeten, denk dan niet 'Nu heb ik het toch al verpest, dus kan ik net zo goed nog meer eten.’
Mocht je een avond bankhangen en tv kijken, i.p.v. sporten, denk dan niet ‘Ik ben een slappeling, dus kan ik er net zo goed mee stoppen’
Je (plaag)geest vertelt je dat het mislukt is en dat je de volgende stap daarom ook maar net zo goed kan opgeven. Je bent nu eenmaal gevallen en opstaan heeft volgens je (plaag)geest geen zin meer.

Het gaat er niet alleen om hoe vaak je opstaat, maar vooral ook snel je dat doet nadat je gevallen bent!!!
Als je ervoor kiest om een dag nadat het misgaat, direct je plan weer op te pakken, dan zal de tegenslag op lange termijn nauwelijks effect hebben.
Hoe langer je daarmee wacht, hoe meer je (plaag)geest je op je falen gaat wijzen. Die negatieve zelfspraak maakt een nieuwe start steeds moeilijker!

Accepteer dat het af en toe fout gaat. Je kunt gewoon weer de gezonde draad oppakken. Dus raap jezelf weer bij elkaar en ga verder!

Ik kan je helpen om gezonde gewoontes aan te leren en vol te houden, zodat jij je fitter, gezonder en slanker voelt.
Wil je meer weten over persoonlijke coaching? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

Met gezonde groet,
Gerda Kamphuis, Personal Health Coach

Voeding: PuurGezond en natuurvoeding consulent, coach voeding in de overgang, coach emotie-eten
Gedrag en Mindset: Mindful Based Cognitieve therapeut, Acceptance en Commitment therapeut
Sport: Bootcamp trainer, Small Group trainer, Personal trainer
Ontspanning: natuuryoga, Body & Mind (tai chi, yoga, pilates en meditatie)

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren