Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Walking Yoga

Zondag 20 oktober om 09.30 uur is de zevende natuuryogales in het bospark van Ekenstein. Dit keer gaan we yoga combineren met wandelen.

Walking Yoga is een nieuwe, laagdrempelige vorm van yoga. Een fijne wandeling door de natuur, gecombineerd met yogahoudingen en yogaseries, afgewisseld met aandachts- en ontspanningsoefeningen.

Iedere volwassene die kan wandelen en in de buitenlucht wil ontspannen kan meelopen. Even lekker een moment voor jezelf om de dag te beginnen.

 Ben je nog niet bekend met yoga? Geen probleem, de oefeningen die we doen zijn laagdrempelig en goed te volgen voor ieder niveau.

Doe je wandelschoenen aan en kom mee. Begin je zondag fitter, helderder, positiever, energieker, rustiger en dichterbij jezelf en (je) natuur!

Aanmelden kan via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. Kosten €10,00.

Namasté,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coach

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren