Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Eet met aandacht en stop overeten!

Personal Health Coach Gerda Kamphuis geeft  donderdag 10 januari 2019 in haar praktijk in Appingedam een workshop over Bewust Eten. Behalve uitleg over eten met aandacht, ga je leuke eetoefeningen doen, ervaar je hoe lekker bewust eten is en krijg je tips voor thuis.

Deze workshop en cursus is vooral bedoeld voor diegenen die regelmatig overeten en daardoor al jaren lijnen zonder blijvend resultaat.  Alleen diëten werkt dan niet voor de lange termijn, want als je stopt met je dieet is de eetdrang nog niet weg.

Veel mensen eten op de automatische piloot. De meeste kilo's komen dan ook van onbewust eten, daardoor consumeer  je gemiddeld 40% meer calorieën. Een echte verbetering zou zijn om te leren van je eetdrang: wat zit erachter. WAAROM eet ik en WAT eet ik.

Mensen blijven worstelen met het veranderen van hun eetpatroon en het stoppen met overeten. Het is moeilijk om oude, automatische eetpatronen en eetgewoontes te doorbreken, maar zeker niet onmogelijk. Er zijn gelukkig handvatten die kunnen helpen tegen overeten.

Wil je na de korte workshop verder werken aan je eetpatroon, dan kun je je eventueel aanmelden voor een 8-weekse cursus. Stap voor stap leer je je bewust worden van je eetpatroon, wat je eettriggers (bijv. stress, emoties en kritische denkpatronen) zijn en hoe je daar mee om kan gaan. Maar ook leren genieten van je eten, zonder calorieën tellen en zonder je schuldig te voelen.  Deze cursus start op donderdag 17 januari 2019 en is acht weken op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Als je bewust eet en jezelf bewust voedt, verdwijnt de drang naar ongezond voedsel en kun je zonder dieet toch afvallen. Met deze geleerde vaardigheden zorg je ervoor dat je op een gezond gewicht kan komen en kan blijven.

De workshop is in de Reigerstraat 6 in Appingedam en begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Reserveren kan via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. De kosten bedragen € 5,00 dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren