Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Start je zondag ontspannen met een yogales in de natuur

Ik geef op de zondagochtend natuuryoga lessen in het mooie bospark op landgoed Ekenstein. Deze les is om de 2 weken, begint om 09.30 uur en eindigt om 10.45 uur.

 

Het zijn kleinschalige lessen met persoonlijke aandacht en begeleiding. Daardoor ook geschikt voor mensen met specifieke klachten (o.a. rug-, nek- en schouderklachten).

 

Het zijn afwisselende lessen: yoga, pilates, tai chi, rekken en strekken, ademhaling, ontspanning en meditatie zijn onderdelen van de les. Ik gebruik hierbij ook diverse materialen.

 

Bewust bewegen en inspannen , maar ook rust ervaren en ontspannen. Deze natuurbeleving zal je goed doen en de rest van de dag zal je je heerlijk voelen!

 

Wil je het ook een keer proberen? Aanmelden kan via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. Kosten €10,00 per les.

 

Namasté,

Gerda Kamphuis

Personal Health Coach

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren