Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

PUURGEZOND gaat over gezonde voeding, waarbij onbewerkt eten en zelf koken centraal staat. 

De PuurGezond methode is ontwikkeld door diëtisten en voedingswetenschappers. Steeds meer onderzoek laat zien dat onbewerkte voeding gunstig is voor het gewicht en het risico op obesitas, diabetes type 2, hart- en vaat ziekten) verlaagt.

Gezond eten is in de PuurGezond visie vooral puur eten: kiezen voor onbewerkte en volle producten. Kies bij elke maaltijd voor een basis van onbewerkte producten. Onbewerkte producten zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, volle graanproducten, zuivel, noten en zaden, eieren, vlees en vis.

En PuurGezonde voeding is bovendien erg smakelijk en ook nog eens volwaardig. Pure, onbewerkte producten leveren namelijk meestal meer vitamines, mineralen, vezels en andere voedingsstoffen dan bewerkte en geraffineerde producten.

Wil jij ook puur en gezond eten? Ik kan je als PuurGezond gewichtsconsulent daarbij helpen. Meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek.

Met gezonde groet,
Gerda Kamhuis
Personal Health Coach voor een gezonde leefstijl

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren