Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Voorkom een crashdieet en val op een gezonde manier af

Je hebt nu nog de tijd om op een gezonde manier af te vallen zodat jij slank en fit de zomervakantie in gaat.
Ontdek het meest Pure en Gezonde Afslankprogramma mét Persoonlijke Coaching! Tijdelijk met 10% korting of 5 gratis bootcamplessen!

Ik werk met het ‘PuurGezond!Slank programma, inclusief 8 persoonlijke coachgesprekken. Dit is het meest compleet programma ooit. Met lekkere recepten, gemakkelijke weekmenu’s, heel veel handige tips en persoonlijke coaching.
Je gaat aan de slag met een werkboek en opdracht(stappen)kaarten. Bij iedere stap hebben we een voedingsconsult en bespreken we hoe je vorige stap is gegaan en wat je volgende stap wordt.
Zo coach ik je stap-voor-stap met het aanpassen en veranderen van je voeding en leefstijl. Na deze 8 stappen ben je een gezonder persoon: je eet gezonder, lekkerder en puurder en je drinkt voldoende water. Je beweegt meer, maar je neemt ook je rust en slaapt voldoende.

Ik heb weer een nieuwe doos met cursusmateriaal ontvangen en kan ook jou op weg helpen naar een puur voedingspatroon, een gezonde leefstijl en een goede weerstand.
Start je binnenkort dan betaal je €200 (ipv €225) of je gaat 5 lessen bootcampen.

Wil je meer weten over persoonlijke coaching? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismaking- en informatiegesprek via www.personalhealthcoach.nl of 06-38655553.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Personal Health Coaching voor een gezonde leefstijl.

Voeding: PuurGezond en natuurvoeding consulent, coach voeding in de overgang en voor ouderen, coach emotie-eten
Gedrag en Mindset: Mindful Based Cognitieve therapeut, Acceptance en Commitment therapeut
Sport: Bootcamp trainer, Small Group trainer, Personal trainer
Ontspanning: natuuryoga, Body & Mind (tai chi, yoga, pilates en meditatie)

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren