Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Voeding en Hart- en vaatziekten. 

Zorg goed voor je hart. Het is de motor van je leven.

Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat je ziek wordt. Aan sommige kun je niks doen (erfelijk, aangeboren,.. .), maar er zijn ook risicofactoren waar je wel zelf invloed op kunt uitoefenen.

Dat zijn de factoren die samenhangen met je leefstijl: ongezond eten, te veel alcohol drinken, stress, overgewicht, te weinig bewegen en roken. Als je die factoren aanpakt, neemt het risico op hart- en vaatziekten af.
Leefstijl is dus je sleutel tot preventie (en tot herstel).

Wil je meer weten? Kom dan naar de informatieavond over Hart- en vaatziekten en Voeding. Deze lezing gaat over het verbeteren van je leefstijl. Dat heeft een ander effect dan alleen het gebruik van medicijnen, die vaak alleen de symptomen bestrijden en die soms vervelende bijwerkingen veroorzaken.

Een gezondere leefstijl is goed voor alle onderdelen van je lijf. Je zult je energieker vallen, je gaat afvallen en je humeur, je stoelgang en huid kunnen verbeteren.

Heb je belangstelling voor deze lezing (donderdag 31 oktober 19.30-21.00 uur) dan kun je je daar voor aanmelden via info@personalhealthcoach.nl of 06-38655553. De kosten voor de lezing bedragen €12,50 incl. koffie/thee en een kleine proeverij.

Met gezonde en sportieve groet,
Gerda Kamphuis
Health Coaching voor een gezonde leefstijl (voeding, sport, mindset & mindfulness en ontspanning)

 

Titel van archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren